Läkaren: en “Mirakulös förändring” befriade Dorothy från skolios

Posted on

Dorothy Day Otis var föreståndare för en framstående artistagentur i Hollywood som hjälpte unga skådespelare få in en fot i TV- och filmvärlden (bland annat i Star Trek). 1966 bröt hennes hälsa samman. Hon minskade i vikt, förlorade matlusten och hade ont i ryggen. Hennes nacke blev alldeles stel och hon var tvungen att vrida hela överkroppen för att se sig omkring.

3 mars 1971 besökte hon dr. Larry Hirsch, en ortopedisk kiropraktor i Los Angeles. Han röntgade ryggraden och när hon kom tillbaka två dagar senare för att höra resultaten berättade han att kotpelaren inte satt mitt i ryggen. Det fanns stora förkalkningar vid varje kota. Hon var även sned i höften så att högra benet var 2,5 centimeter kortare än det vänstra. 

Några dagar senare besökte Dorothy och hennes man ett helandemöte där hon fick förbön i Jesu namn. Hon kände som om en varm filt slöt om henne. Hennes man gav henne en näsduk och när hon vände sig för att ta emot den utbrast han: ”Men vad har hänt? Du vred ju på huvudet!” Dorothy prövade att vända huvudet i olika riktningar. Det gick utmärkt utan den minsta smärta.

På måndagen 8 mars blev Larry Hirsch förvånad när Dorothy rakryggat gick in på hans mottagning. ”Vad har hänt?” frågade han. ”Det vill jag att doktorn ska säga mig istället!” svarade hon. Han konstaterade att bukmuskulaturen var avslappnad och att ryggen var förändrad. ”Det här är inte samma rygg som den jag undersökte i fredags”.

Dr. Hirsch mätte hennes ben och utbrast ”De är ju lika långa!” Röntgenbilderna visade en normal ryggrad utan kalkavlagringar och krökningar. Halskotorna låg i linje med kotpelaren och huvudet. Hela bäckenet hade ändrat sig och intagit rätt läge. 

Enligt Dorothy sa läkaren: ”Här skulle man kunna säga att det föreligger en helt lyckad transplantation, om en sådan varit möjlig.”

Ett år senare skrev Larry Hirsch följande intyg, daterat 14 april 1972:

Fru Dorothy Otis infann sig på min mottagning med anledning av omfattande ryggbesvär den 3 mars 1971, varvid fullständig röntgenundersökning av hela ryggraden gjordes (inbegripet röntgenfotografering från hjässan till svanskotorna). Röntgenplåtarna visade att dubbel ryggradskrökning (skolios) förelåg med en tums förkortning av ena benet jämte nervskada som påverkade hela bukregionen.

Fru Otis undergick sedan behandling. Förbättringen gick långsamt. Fem dagar senare deltog hon i Kathryn Kuhlmans ”mirakelmöte”. Dagen därefter företogs ny undersökning, varvid det föreföll som om en ny ryggrad och ett nytt bäcken ersatt det tidigare. Det kortare benet hade även så korrigerats till rätt längd. Hela bukregionen befanns vidare ha återfåtts sin normala funktion.

Vi röntgenfotograferade fru Otis på nytt samma vecka, varvid bekräftades att den tidigare ryggradskrökningen helt eliminerat sig själv. Hela ryggraden är nu rak, och inga spänningsregioner föreligger.

Under hela min tjugoåriga praktik har jag aldrig tidigare noterat en utveckling som denna utan föregående lång behandling. En mirakulös förändring i benstommen har inträtt, vilket härmed vördsamt intygas.

Dr Larry Hirsch
Kiropraktisk ortoped

För fler exempel på vetenskapligt oförklarliga tillfrisknanden efter bön, kolla in bokenDokumenterade mirakler:

(Röntgenplåten på bilden är inte Dorothys utan en public domain-bild som visar hur skolios brukar se ut).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *