Joy blev fri från synskada och migrän

Posted on

Joy Wahnefried led av migrän på grund av vertikal heterofori, en typ av skelning där ögonen har olika lutning vilket resulterar i dubbelseende och stark huvudvärk. Hon var ofta tvungen att hoppa över lektioner på Taylor University där hon studerade på grund av migränen. 

Hon hade fått prismatiska glasögon utskrivna 2006 vilket hjälpte till viss del, men hennes läkare hade meddelat henne att de aldrig skulle kunna få bort smärtan helt.

Under en karismatisk gudstjänst tre år senare tog Joy emot förbön för helande. Lovsångsbandet sjöng låten “Marvelous Light” och Joy tyckte sig höra Guds tilltal om att “leva i ljuset”. Hennes migrän hindrade henne från att vara i alltför ljusa miljöer. 

Hon kände hur “halva huvudet drogs uppåt” och hon upplevde att Gud sa “Varför har du de där glasögonen på dig? Du behöver dem inte längre. Ta av dem.” 

Hon bad om att få låna en bibel av kvinnan som bad för henne, och hon kunde läsa. “Normalt hoppar raderna runt när jag inte har mina glasögon på mig så att allt blir förvirrat, men inget hände, allt var lugnt.” 

Hennes ögonspecialist konstaterade 16 oktober 2009 att hon hade 20/20-syn och att hon därför inte behövde glasögon längre. 

Läkaren hade ingen medicinsk förklaring till detta och sa att hon aldrig hade sett något liknande förut.

Joys tillfrisknande är ett av många som du kan läsa om i boken Dokumenterade mirakler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *