Hörselskadad i 30 år – frisk på 30 sekunder!

Posted on

Daisy hade nedsatt hörsel på grund av ett ärftligt problem med innerörat som gick tillbaka flera generationer och som hade gjort hennes mor helt döv.

1999, när Daisy var 41 år gammal, uppmättes hennes hörselnedsättning av en audionom till mellan 41 och 55 dBHL. 2004 visade nya tester att hörseln hade försämrats, mellan 55 och 90 dBHL. Hon kunde knappt höra utan hörapparater.

27 augusti 2008 besökte Daisy ett bönemöte arrangerat av Global Awakening. Under lovsången kände hon som att hennes fingrar “brann” och hon var varm inombords. Talaren på mötet sa att Gud vill hela någon med hörselproblem. Ironiskt nog hörde inte Daisy det, men en vän till henne manade henne att gå fram för förbön.

Efter bönen tog hon ut hörapparaterna och kunde upprepa ord. Hon hörde normalt. Hon skrev senare: “Det som hindrade mig under 30 år helade Gud på 30 sekunder! Jag har inte använt hörapparater sedan dess.”

Hennes audionom undersökte henne sedan med samma audiometer som 2004 (en GSI 61 för att vara exakt). Den visade normal hörsel i lägre frekvenser och måttligt nedsatt i högre frekvenser.

Audionomen utbrast: “Jag kan inte tro detta! Det här har aldrig hänt förut. Jag har gjort dessa undersökningar en lång tid och jag har aldrig sett detta ske! Jag kan bara inte tro det – du har normal hörsel. Du behöver inte hörapparater. Berätta för mig vad som hände!” Uppföljande tester 2010 visade normal hörsel.

Från Dokumenterade mirakler, sidorna 91-93.

Omslagsfoto av Kimia ZarifiUnsplash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *