Ny studie visar om bön botar COVID-19… eller?

Tidigare i år hävdade Csaba Perlenberg på Göteborgstidningen att böner inte kan bota COVID-19 och att det “saknar helt vetenskaplig och medicinsk grund” att tacka Gud och människor som har bett efter att man har tillfrisknat från sjukdomen. Ett rätt självsäkert påstående som inte var särskilt vetenskapligt … Läs merNy studie visar om bön botar COVID-19… eller?

Varför vill folk nominera mig till “Årets förvillare”?

Häromdagen upptäckte jag något väldigt trevligt! En skolungdom på hästforumet Bukefalos undrar vad som finns skrivet om argument för och mot Guds existens, och en annan hästälskare rekommenderar Dokumenterade mirakler! Längre ned i diskussionen kan man dock se hur en användare tycker att mitt verk … Läs merVarför vill folk nominera mig till “Årets förvillare”?

Kommentar till “Människor och tro” om mirakler

Idag handlade P1-programmet Människor och tro om mirakler, och jag själv hade förmånen att få vara med och berätta om några av de 50 vetenskapligt oförklarliga tillfrisknanden efter bön (VOTEB) som jag skriver om i boken Dokumenterade mirakler. Programmet inkluderade också beskrivningar av några osannolika … Läs merKommentar till “Människor och tro” om mirakler