Läs mer

Kommentar till “Människor och tro” om mirakler

Idag handlade P1-programmet Människor och tro om mirakler, och jag själv hade förmånen att få vara med och berätta om några av de 50 vetenskapligt oförklarliga tillfrisknanden efter bön (VOTEB) som jag skriver om i boken Dokumenterade mirakler. Programmet inkluderade också beskrivningar av några osannolika … Läs merKommentar till “Människor och tro” om mirakler

“En bok vi alla behöver läsa som hört om mirakler”

Litteraturskafferiet har recenserat Dokumenterade mirakler: Först då jag fick Micael Grenholms bok Dokumenterade MIRAKLER så stönade jag och tänkte; NEJ! inte en sån där bok då folk berättar om hur Gud mirakulöst helat dem och så ska man tycka det är såååå underbart och “Herren, är vår … Läs mer“En bok vi alla behöver läsa som hört om mirakler”

“Högt läsvärde i en noggrant researchad bok”

Roger Bengtsson har recenserat Dokumenterade mirakleri nättidningen Ung Tro: Vart går gränsen mellan det så kallat normala och det mirakulösa? Pastorn och författaren Micael Grenholm definierar ett mirakel som en händelse som inte enbart beror på naturliga processer. Sett från en strikt naturalistisk synvinkel är … Läs mer“Högt läsvärde i en noggrant researchad bok”